26
Okt
08

Manisnya Pengalamanku..

Aku seorang bujang yang menjalani sebuah hidup yang biasa. Semenjak aku di sekolah menengah, aku memang seorang suka bergaul mesa tidak kira sama ada lelaki atau perempuan.Biar la aku citer camane hidup aku kat skola… skola aku memang best!! cikgu die gempaq2! ade akar cikgu lawak dan ade cikgu yang menawan dan cute. Ade la setengah budak suke bwat cikgu2 cute ni jadi model lancap , aku x la x senonoh cam2. tapi bile aku pkir balek memang lawak gak ar. aku malas nak kantoi kan name so biara name tuh dirahsiakan.Hmm..bagi kau pompuan plak ade yang cantek ade yang ‘HOD’ haha! tapi majoriti boleh tahan laa.. So, motif aku tulis citer ni sbb nakshare pengalaman aku romen hehe. MMM…okey, beginilah. Aku ni lelaki yang suke berkawan, termasukla pompuan.Pompuan yang aku paling rapat aku panggil die isya atau nisa. Aku memang rapat gilew ngan die. tapi secare personal la katekan, dari form 1 aku mmg terpukau ngan kebesaan buah dadanya! kecik2 dah BESAR! pas2 tak sangke bil aku dah semakin besar aku dapat jadi kawan rapat ngan die. kitowang slalu share cerita. kalo die ade masalah ngan balak die die akan citer kat aku. Smela cam aku ni. Die puny problem mainly pasal balak die bwat hal. Skit2 balak die bat aksi lucah la ape la..tapi si nisa ni nak katekan mmg blue gak. aku sebut je pasal tetk besar die mmg terasa. Tapi kitowang open je so x kaver pown la. time kite form 3 balak die form5. die suke pakwe yang lagi tue. Aku pkirdie ni nak taste konek besar je ke? tapi aku senyap je la… kekadang kalo aku kuar shoping ngan die, die suke pakai baju ang mmang menjolok mate!! baju nak ketat je tapi pakai tudung! tetek tertayang cam2 ! pergh memang menggugat iman aku. pakai pakaian menjolok mate las2 terjolok die laen citer plak. So, itu citer time sekolah menengah. Hubungan kami sebagai kawan still key bile lepas skola. aku masuk local universiti jew. die pown same ak. Tapi 2 tahun selapas aku blajar di ‘U’ tempatan aku dapat tawaran ke oversas. dia plak x dpt tapi die x kisah pown. So. nak di kisahkan satu hari ni aku ngan die jadi satu partner utk satu assignment. Kena bwat survey psl somthing la kan. So, kitowang pakat siang tuh aku jadi kamera man die jadi penyoal. mcm2 karenah laa orang2 kite ni.nak interview sombong lak..hissyyhh, sampai lewat petang kita interview, mmg penat gilew ah. Kebetulan aku nyer apartmen dekat ngan situ. Si nisa n nak tumpang jap aku pown oeyje la.. aku pkir nak naek teksi tapi die nak jalan kaki. aku ckp ” weh..naek teksi laa..aku malas laa nak jalan. nisa plak “ko gile ke? aku nak turun berat badan ni! plus tetek aku nak kecik kan! nak dekat same basar ngan mangkuk kat skola kite dulu” die bisik. Hmmm? mangkuk? oowhh..aku ingat, kitowang kalo laki suke bandingkan tetek pompuan ngan mangkuk dewan makan atau pown DS(dewan selera). die ni nak dekat same besar daa haha, aku gelek sowang. Kita pown jalan laa..dah die yg nak. Sampai2 kat apartmen ku je die baring trus kat sofa.geng2 aku lak x balek lagi. aku berkata ” weh, x nak mandi ke? badan kang bau”. nisa plak ” yela bak aku tuala tuh. naseb baek aku bwak tuala spare”. dia pown mandi. aku plak tgk tv dulu. dekt stengah jam ar die mandi! die ni onani ke ape?? aku nak mandi gak..aku pkir. las2 die kuar, dengan tetek nye yang besar cam pamela anderson tuh..WOW! tutup pkai tuala, aku dah mule pkir bukan2. tapi malam itu adalah satu malam yang aku tidak jangakan. Giliran aku plak nak gi mandi. Aku masuk bilik air dan tutp pintu. masok2 je..waa!!! bpak besar coli die! tertinggal rupenye. kat atas jamban ade seluar dalam plak…aku ambil kesempatan untuk bau hehe.pengotor ke ape aku ni.. tapi bagi aku bau harum bak perfume adidas yg aku pakai! tbe2..” HEI!! KO CIUM BAU COLI NGAN SELUAR DALAM AKU !!”. Aku terperanjat. pintu lupe plak nak kunci aku dengan tengah bogel boleh mencanak plak daa konek aku!. Nisa terpandang ke tempat yang enak baginya. Aku trasa malu giler time tuh. boleh plak sim time tgh bogel ni. Tapi mane x stim..ngan ade pompuan dengan dadanya berkusyen XXL lagi. nisa berkata ” alaaa..aku phm laki, aku x heran pown tgk ko stim. aku kekadang tgk gak blue film ni hehe.”. aku hanya tersenyum. “bgi aku balek coli ngan panties tuh! bwat malu jew”. aku segera mencapai tuala di penyangkt.”nah, sorry la ek..terikut nafsu plak. kalo ko nak tuka bju gi bilek aku lah” aku berkata. de mengngguk. “nanti! biar au amik baju dulu”aku kata. sambil aku berjalan ke arah bilek aku terpkir akan kata2 nisa tadi. btul ke die tgk citer blue? wow! ni same hobi ngan aku ni. aku kekedng lancap pkir pasal die gak. ble aku dah amek baju die berada di pintu. die engukir senyuman sinis kat aku. aku senyum tersipu2.”hai..dengan aku nak malu lagi ke? dah lame kite kawan lek ar…”. aku mengagguk. die datang kat aku lalu berbisik… aku dgr dari kawan aku romen mmg best btul ke?” aku terkejut die bertanya begitu kat aku. aku kate ” mane ade romen x best. mesti la best.” die tersenyum lebar. tibe2 die tolak aku atas katil. tuala aku terbuka.”x payah daa nak kaver, aku nakrase sendiri kenikmatan konek kau ni.” aku boleh bwat ape, peluang aku sudah dtg. die mencapai kote ku yang segera menegang. lalu mengihisap dengan panorama yang sungguh indah. “AAAHHH..MMMM..sedap giler nisa “aku berkata.die tersenyu lalu meneruskan hisap. ak terpancut aku dibwatnye tapi aku tahan. beberapa minit lepas 2..die buka tuala…waaa…bulu cipapnye barudicukur rapi..kelihatan cipapnye yang cantik lagi mendatangkan gharah. die baring keatas ku lalu mengusap2 konek ku. aku aring diatasnyedan melepaskan puas ku atas biah dadanya yang besar. mmg aku idamnkan saat indah ini. teteknye yang keras lagi merah. nisa hanya merintih kesedpan” mmmppphhh..aaahhh..uuuhhh sedap..”. sambil itu aku usap2 juga cipap nye.nampaknye sudah berair. aku menusuk jari ku. masih ketat lagi die ni. ” AAAHHH.UUHH…MPPHH.LAGI2.”


3 Responses to “Manisnya Pengalamanku..”


  1. 24 Ogos 2012 at 5:59 pm

    sape2 girl yg nak btg yg duk area kuala terengganu leh add sy di fb amirhakim9233@yahoo.com..kalo ad cina yg nak main ngan melayu pon boleh..sila tinggalkan no fone ye..

  2. 28 Ogos 2014 at 2:58 pm

    Id wc amir379499. Girls only


Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 46 other followers

%d bloggers like this: